Fresh Japanese sea bass, especially
ones caught in the sea not in brackish waters, are unbelievably
delicious if they are appropriately treated when caught. Two friends of mine had
told me that they would like to eat the fish. So I went again to Kurauchi Bay
at daybreak, but the sea was much calmer than the last time. It was not very
good for Japanese sea bass fishing. The area of white churning water (sarashi
in Japanese) was much smaller, and I had no response from the fish. I moved to Nazuna
in Kataku later and then back to Kurauchi Bay
again, but no Japanese sea bass hit my lures during my 3-hour fishing.
(新鮮なスズキは、とりわけ汽水域ではなく海で釣れたスズキは、釣れた時に適切に処理されていれば、信じられない美味しさとなります。私の二人の友人がそのスズキを食べたがっているのでした。ですので私は、夜明け頃、倉内湾にまた出かけました。しかし海は、前回よりもずっと穏やかでした。スズキ釣りにはあまり良くありません。かき混ぜられた白い水(日本語で「サラシ」と言います)の面積はずっと小さく、魚からの反応は何もありません。私は片句のナズナに移動し、そしてまた倉内湾に戻って、3時間釣り続けましたが、スズキは私のルアーを襲ってこないのでした。)
No comments:
Post a Comment